Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

A e dini se cili është metoda e ndarjes dhe pastrimit e proteinave të personalizuar për shitje?

Proteina e ndryshme e bimëve për shitje ka zgjidhje të ndryshme. Zgjidhja e molekulave të proteinave në ujë varet kryesisht nga trashësia e shtresës së hidratimit në sipërfaqe dhe numrin e akuzave.

2021-05-07 Shih më shumë

Shih më shumë